Finn Kalvik & Penthouse Playboys vrikker julen inn


14.-17. desember Rockefeller
PENTHOUSE PLAYBOYS
vrikker julen inn
Gjesteartist: Finn Kalvik

Supp.: Det Norske Jentekor

Kom ut, kom fram! Han har vært mobbet, latterliggjort, utdefinert. Men nå får han hyllesten han fortjener. ‘Finn Kalvik er en gigant i norsk underholdningshistorie. Aldri i livet om noen får kødde med det,’ sier Penthouse Playboys’ frontmann Jens Pikenes. Det betyr at årets julekonsert blir en unik anledning til å gjenoppleve noen av tidenes største norske vise- og popklassikerne, bl.a. Aldri i livet, Kom ut, kom fram og Ride ride ranke. Les intervju med Finn Kalvik og Jens Pikenes i Dagbladet.
Penthouse Playboys’ hjemmesidefinner du mer om Finns imponerende merittliste.

Lun stemning i studio når Finn drar sine beste vitser om Harald Eias håravfall.

Jens Pikenes avkrefter på det sterkeste at årets gjesteartist er funnet på Finn.no. I stedet hyller han Finn Kalvik som en av gigantene i norsk pop: ”Vi fant ham på øverste hylle i norsk underholdningshistorie. Da var det bare å si: Kom ut, kom fram….!”

Julekonsertene til Penthouse Playboys er blitt legendariske, skrev Norsk Pop- og Rockleksikon allerede for mange år siden. Det startet med én konsert i 1995. Siden 2004 har Jens Pikenes & Co åpnet dørene fire kvelder på rad, noe som er rekord på Rockefeller. Hva er vinneroppskriften? En overdådig cocktail av glam, glitter, glede og galskap – med celebre gjesteartister, skeive coverversjoner, drøye verbalmeldinger, utrolige kostymeskifter og – i bunnen: helproff musikalitet. Legg til innsatsen fra et ellevilt og hengivent publikum, og du har ikke en konsert eller show, men en fest!
www.penthouseplayboys.no
Bill. kr. 330,- + bill. avg. 18 år leg.
kjøp billett